In Big Major Cay porcii si oamenii inoata impreuna?

Stiati ca sunt in lume cativa porci care adora sa inoate in apa limpede asemeni cristalului alaturi de oameni? Acestia pot fi vazuti pe plaja Insulei Bahaman din Big Major Cay, situata in Exhuma, Bahamas. Aici traieste o populatie de 20 de porci salbatici acvatici care inoata in larg.
Insula mai este cunoscuta si sub numele de “Insula Porcilor”, datorita coloniei de suine salbatice. Acestea traiesc pe insula si in zonele invecinate alaturi de cateva pisici si capre.
Exista mai multe povesti referitoare la porcii din Insula Bahaman.

Una din ele spune ca porcii au fost lasati pe Big Major Cay de un grup de marinari care voiau sa se intoarca si sa-i gateasca. Marinarii nu au mai revenit niciodata, iar porcii au supravietuit, fiind hraniti chiar de alimentele aruncate de pe navele care trec prin apropiere.

O alta legenda spune ca porcii au supravietuit unui naufragiu si au reusit sa inoate pe mal, in timp ce altii sustin ca porcii au fugit de pe insulele din apropiere.

Se mai crede, de asemenea, ca porcii fac parte dintr-o strategie de afaceri pentru a atrage turistii in Bahamas.

Porcii sunt hraniti acum de localnici si de turisti, iar insula este cunoscuta neoficial de Pig Beach.

Turistii care au vizitat Big Major Cay si au inotat alaturi de porci descriu experienta ca fiind unica si extrem de interesanta, deoarece animalele sunt adorabile, prietenoase si haioase

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *