Pielea porcilor este buna pentru practicarea tatuajelor?

Pielea porcilor este foarte asemenatoare cu cea oamenilor. Din acest motiv maestrii in arta tatuajului au folosit porcii fie pentru a-si imbunatati abilitatile de tatutori, fie pentru a crea adevarate opere de arta controversate.

In 1977, artistul Andy Feehan a tatuat o pereche de aripi pe un purcel domestic Chester White, pe care la numit Minnesota. Acesta a declarant, pentru revista Feehan told Artlie, in anul 2000, ca, prin aceasta practica, a vrut sa scoata purceii din anonimat si sa-i transforme din animale de sacrificiu in vedete, in opere de arta si sa-i introduca in circuitul vietii de lux.

Ferma de arta langa BeijingUn alt artist care a tatuat porci a fost artistul Wim Devoye. Acesta a luat locul lui Feehan. „Baiatul rau al artei contemporane” flamand a inceput sa tatueze porci in 1997. In 2004, a deschis o ferma de arta langa Beijing, unde porcii tatuati ar putea sa creasca si sa fie respectati de lumea artei. Pentru a nu suferi in timpul acrului artistic, animalele au fost sedate.

Tatuajul pe pielea porcilor apare chiar si in desenele animate. “Filmul Disney The Secret Life of Pets il are ca personaj pe Tattoo, un porc suparat ca stapanii lui, proprietari ai unui studio de tatuaje, l-au dat afara dupa ce i-au acoperit pielea cu tatuaje.

 

Leave a Reply

Un comentariu la “Pielea porcilor este buna pentru practicarea tatuajelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *