Carnea de porc si berea, parteneri de incredere la Oktoberfest Pitesti 2018

Carnea de porc delicioasa a sfarait pe gratarele primei editii  Oktoberfest Pitesti 2018, desfasurata intre 4 si 7 octombrie, in inima capitalei argesene.

Ceafa de porc marinata in bere, muschiuletul de porc, frigaruile din carne de porc, mititeii si carnatii de porc s-au rumenit in Piata Primariei din Pitesti, pentru ca gurmanzii sa isi desfete papilele gustative intr-un weekend prelungit, udat cu multa bere de calitate adusa parca din inima Bavariei, chiar daca a fost cat se poate de autohtona.

Ciolanul de porc si costitele afumate s-au perpelit la randul lor, la foc incet, in ciorba de fasole si varza calita pentru ca savoarea inconfundabila sa ademeneasca de la departare pe iubitorii de mancare traditionala romaneasca.

Muzica a completat atmosfera relaxanta de la la Oktoberfest 2018 Pitesti cu autorul Claudia & Die Burzenland Party Band acompaniati de alte trupe si de fanfara.

Secretul acestor arome inconfundabile a fost carnea de porc proaspata numai buna de pus pe gratare.

Viziteaza-ne si pe Macrosuin.ro pentru a afla cum se produce cea mai buna carne de porc perfecta pentru sarbatori ca Oktoberfest!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *