Carnea de porc, vedeta zile de 1 Mai

Carnea de porc a fost si anul acesta vedeta de 1 Mai. Cu aceasta ocazie romanilor petrecareti nu le-au lipsit  de pe gratre ceafa de porc, mititeii, carnatii din carne de porc, fleica de porc, costitele de porc sau frigaruile de porc.

Fie ca au fost preparate direct pe gratar sau marinate inainte de a fi fripte, preparatele din porc gatite pe gratarele incinse au constituit ingredientele principale pentru reteta perfecta a acestei zile speciale si mult asteptate.

Cei care au vrut sa-si asigure buna digestie au adaugat preparatelor de porc atat salate proaspete preparate din legume romanesti gata iesite din solar, cat si muraturi conservate in casa dupa retete vechi transmise din generatie in generatie.

Pe langa carnea de porc preparata la gratar, berea rece a fost bautura cea mai consumata si apreciata cu ocazia sarbatoririi  Ziua Muncii, aducand buna dispozitie si relaxare.

Petrecaratii au fost de acord ca secretul gratarului de 1 Mai a fost carnea de porc proaspata provenita de la animale sanatoase , crescute in ferme de porci  in cele mai bune conditii.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *