Noroc, bucurie si generozitate defineste 2019, Anul Porcului de Pamant

Zodiacul chinezesc numeste anul 2019 ca fiind Anul Mistretului (Porcului) de Pamant, un an in care norocul, bucuria, generozitatea si dragostea sunt cuvinte care il definesc.

Anul Chinezesc al Porcului este echivalent cu intervalul din Calendarul Gregorian cuprins intre 5 februarie 2019 si 24 ianuarie 2020.

Mistretul (Porcul) ocupa a XII-a casa in zodiacal chinezesc si marcheaza finalul ciclului celor douasprezece semne zodiacale. Oamenii care se ghideaza dupa horoscopul chinezesc isi analizeaza ultimii 11 ani, se odihnesc, se reenergizeaza pentru a se pregati de intrarea intr-un un nou ciclu astral, odata cu 2020, care va fi Anul Sobolanului de Metal.

Anul Porcului de Pamant este care sta sub semnul planificarii si a prudentei. Planurile bine puse la  punct, in care obiectivele stabilite sunt indraznete dar realiste alaturi de alegerea oamenilor de incredere si evitarea persoanelor de dubioase pot contribui la atingerea scopului propus.

Galben, maro si cenusiu sunt culorile sunt doar cateva culori de Pamant care predomina Anul Porcului si care alaturi de alb si rosu ar trebui sa nu lipseasca din lucrurile care ne inconjoara pentru a pastra armonia.

Zilele cu noroc in Anul Porcului de Pamant sunt a doua, a saptea, a zecea si a unsprezecea a fiecarei luni din calendarul chinezesc, iar printer numerele favorabile se afla 4, 6 si 8.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *