Romanii prefera produsele traditionale din carne de porc produse in propriile gospodarii

Romanii prefera sa consume produsele traditionale de porc pe care si le produc in gospodarie, dupa retete traditionale mostenite din gerenatie in generatie, arata un sondaj realizat, de Macro Suin cu ocazia sarbatorilor de iarna, in luna decembrie.

Astfel, 75% din cei care au raspuns sondajului Macro Suin, in perioada sarbatorilor de iarna au consumat si prefera acele produse traditionale din carne de porc, in propria gospodarie.

Un procent de 25% dintre cei care au raspuns la sondaj au ales sa isi cumpere din comert mancarurile traditionale preferate in perioada Craciunului.

Numarul mare al celor care prefera produsele traditionale din care de porc preparate in casa se datoreaza in principal gustului autentic care se obtine doar prin adoptarea unei metode de preparare cat mai aproape de cea care se facea si in trecut dupa retete vechi transmise din generatie in generatie.  Acestui argument ii mai vine in sprijin si faptul ca produsele facute in casa nu contin aditivi, coloranti si conservanti care pot afecta sanatatea consumatorilor.

Cei care prefera produsele din carne de porc traditionale romanesti cumparate din comert o fac fie pentru ca preparatele sunt complexe si necesita mult timp de preparare, iar cei mai multi nu-l au, fie pentru ca nu au mai crescut porci in propriile gospodarii si nu mai au carne de porc din productie proprie.

Produse traditionale din porc au nevoie de carne de cea mai buna calitate

Produsele traditionale din carne de porc fie ca sunt produse de consumatori, fie ca sunt cumparate din comert, pentru a fi delicioase si sigure pentru consum trebuie sa fie realizate din carne de porc de cea mai buna calitate.

O astfel de carne de porc de calitate superioara provine de la animale crescute intr-o ferma de suine in care primeaza bunastarea, sanatatea si supravegerea lor continua. La calitatea carnii de porc mai contribuie si sacrificarea animalelor intr-un abator de porci cu standard inalte in care produsele din porc sunt transate se specialist cu o mare precizie si in conditii superioare de igiena.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *